Yuki ♥

Boing boing
Hej hej hej, mitt namn är Yuki och jag är 6mån. Jag föddes i Eskilstuna med min bror. Jag var 12veckor när min matte kom och hämtade mig. Det var kärlek vid första ögonkastet, jag älskar min matte och det kändes så bra att jag somnade i hennes famn. Hemma fick jag träffa mina nya äldre systrar Pixie och Kessie. Pixie är inte så intresserad av att busa men hon är trygg att var med. Kessie var väldigt sträng i början men är nu en kul leksyster. Sen har jag min galna och roliga bonussyster Queenie som har en annan matte. Hon är min bästa kompis och syster. Vi har roligt varje dag och hittar alltid saker att göra. Men jag gillar inte när hon tar eller har någon rolig leksak eller godis som jag också vill ha. Matte är jätterolig hon hittar på en massa saker som jag ska göra och jag får massa godis för det. Jag håller alltid koll om jag kan göra något mot en godbit.
 
Jag gillar att busa med mina kompisar och med matte. Om de inte har tid hittar jag på egna lekar, som att kasta runt fynd jag hittar ute. Men det är inte så populärt hos matte. Godis och mat kan jag inte leva utan, det borde finnas tillgängligt dygnet runt. Hemma har vi två stora konstiga hundar som kallas katter. Den ena är jättekul att retas och busa med. Sen har vi något som heter kaniner. De är roliga, har försökt få dem att leka med mig, men det bästa är nog att man alltid kan hitta något gott att äta när de är i närheten. Eftersom jag är så liten och matte inte alltid ser eller hör mig har jag lärt mig att hoppa jättehögt så hon lägger märke till mig, det tricket kör jag även på andra för att få deras uppmärksamhet. Nej nu måste jag rusa och busa med Queenie igen, vi ses ♥
 
12veckor
14,5veckor
6mån

Hippie ♥

Snark Snark
Oj förlåt, är det redan min tur? *Gäsp*. Sniff, sniff, hmm vad är det som luktar? Aja.
Mitt namn är Hippie, 8,5år gammal och jag föddes i Stockholm med mina 7 syskon. Jag är av blandad härkomst; min mamma hade pudel/cavalier/jack russel/springer spaniel/tax i sig och min pappa hade powder puff/pudel. Min älskade matte/mamma träffade mig när jag var 4veckor och när jag sen fyllde 8veckor fick jag följa med henne hem. Där fick jag även en storebror och min förebild, men som tragiskt försvann från vår sida när jag var 5år. Mamma säger att han väntar på oss i himlen. Vi bode hemma hos mattes familj till jag var 6år. Idag bor vi i lägenhet och matte har adopterat en lillasyster. Inte så kul att vara det äldre syskonet, förstår hur min bror kände när jag kom. Men nu är hon rätt okej ändå och det är bra att jag kan föra allt jag lärt mig vidare. Vi har även två jättekonstiga hundar hemma, matte kallar dem katter. De älskar mig och sover gärna riktigt nära vilket är mysigt.
 
Om det är något jag älskar så är det mat och godis, vem gillar inte att äta gott? Men matte fick för sig att jag skulle banta och låste in allt gott (helt sjukt). Jag fick ta saken i egna tassar genom att söka efter minsta lilla hon kunde ha glömt gömma undan, jag hittade även en gömma i katternas hemliga låda. Jag har alltid undrat vad de gör där inne. Att de försökt hålla det gömt för sig själv?! Inte ok. Men matte blir rasande när hon ser mig där, det är antagligen en present till henne då hon alltid kommer med en jättesked och plockar ut det, utan att dela med sig. Men är man snål så får man skylla sig själv. Nu är bantningen över, men hon är inte lika generös på godiset längre. Nog om det, det finns massa mer att berätta, men det tar jag vart efter. Jag ska låta ungdomarna få skriva sina spalter, de hoppar av otålighet *suck*
God natt ♥
 
2009
 
2016
 
2017

Pixie ♥

Wov wov
Söta charmiga jag heter Pixie och kommer fylla 10år i november. Min mamma är papillon och min pappa en dvärgpudel så jag är av mixad härkomst. Jag föddes i Skåne med mina två bröder. När jag var 11,5vecka kom min underbara matte/mamma och hämtade mig, vi har hållt ihop sen dess.
 
Första åren bodde vi med mormor, morfar, morbror och hunden Elvira. Jag fick börja helgjobba i en djurbutik med matte redan 3 dagar efter jag kommit till min nya familj. Det var jättekul och de fanns så många roliga personer att hälsa på. Efter att matte gått ut skolan så började vi jobba i djurbutik på heltid. Mina favorithobbies är bollar och pinnar. Det är frustrerande när de inte kan kasta sakerna tillräckligt fort. Blir jag mycket frustrerad brukar det hjälpa med att strimla sakerna. Något som jag även fått testa på med matte som är extremt kul är nose work. Jag får massa godis för att leta efter dofter, inte dåligt va. Under de första åren lärde jag mig mycket av min mentor Elvira och bla så testade jag på jakt vid 4 års åldern med det roliga jaktskallet. Inte så populärt hos matte, men jag tycker det är kul. Rådjur är favorit, de ser så roligt ut med den vita svansen som åker upp och ner. Men mest av allt älskar jag att bara vara med min matte och bara finnas där för henne. Hon betyder allt för mig och jag betyder allt för henne. Jag skulle inte byta ut henne för något. Under mina år har jag haft en del problem att tampas med. Skendräktighet, svårt att reglera värme och kollapser, men som löste sig med kastration. Utslitning av knälederna av att jag och min förra syster som var mycket större än mig lekte för våldsamt. Båda knäna är idag opererade. Allt detta runt 6-9års åldern. Men det har också hänt mycket bra saker som att jag har 7 fantastiska och friska valpar efter mig. Jag är ju några år och kan skriva en hel bok om mitt liv. Men för att vara lite snäll låter jag de andra få skriva de också. Hoppas ni får kul att följa i våra tassavtryck och vardagliga bestyr.
 
Jag som liten, sötnos eller hur ♥
 
Idag är jag så här snygg ♥